Celalalt Eu
BLOG DE CE COACHING? SCRIU DESPRE... DESPRE MINE CONTACT

Ultimele articole:

”Tati, când mă fac mare, o să mă căsătoresc cu tine...”
Triada morții
Muze mute
Cu haine și fără haine
Banii și iubirea
Știu, dar nu pot
În cât timp trece...?

CONCURS ! 24 aprilie 2014 – 14 mai 2014

De ce concurs? Hai să îți spun de ce: am observat că, noi, oamenii, acționăm cu mai mult patos atunci când, la motivația interioară, se adaugă și una exterioară.

Cred că știi deja că unul dintre obiectivele principale ale site-ului www.celalalteu.ro este să te însoțească în procesul de autocunoaștere, oferindu-ți diverse instrumente și exerciții. Există multiple moduri prin care ne putem înțelege mai bine pe noi înșine, important este să începem de undeva. Vorba lui Jacques Salomé ”Dacă m-aș asculta, m-aș înțelege”.

În ultima perioada am postat pe site articole în care ți-am povestit despre un mod de dezvoltare pe care eu l-am ales de ceva vreme. Este vorba de coaching. Am trimis acum 10 zile un newsletter tuturor abonaților mei, în care am lansat o invitație: să îmi spună care este provocarea căreia vor să îi facă față acum. Am primit multe răspunsuri prin email și astfel mi-a venit ideea acestui concurs: să trec eu la acțiune dacă vreau să determin acțiune, adică fapte, nu vorbe :).

Așadar:

  • TEMA CONCURSULUI: Care e provocarea / obiectivul tău acum? Te invit să imi spui cu ce te înfrunți tu acum, situația pentru care cauți o soluție, fie că este vorba de un obiectiv profesional în îndeplinirea căruia simți că îți lipsește ceva, că ești cumva ”blocat”, fie că este vorba despre un obiectiv în plan personal.
  • CINE PARTICIPĂ: Orice persoană majoră care respectă condițiile de participare indicate mai jos.
  • PREMIUL: Vor fi desemnați 3 câștigători, fiecare va câștiga o ședință gratuită de coaching.
  • CUM SE VOR DESEMNA CÂȘTIGĂTORII: Prin tragerea la sorți pe care o voi efectua folosind aplicația www.tragerilasorti.ro. Această aplicație garantează o extragere imparțială.
  • CÂND: Concursul se derulează în perioada 24 aprilie 2014- 14 mai 2014, iar la finalul acestei perioade, pe 15 mai 2014, voi trage la sorți cei 3 câștigători.

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

  • Intră pe http://celalalteu.ro/contact/ și scrie-mi pe scurt obiectivul / provocarea / problema ta. La ”Subiect”, te rog, scrie CONCURS.
  • Ajută-mă să fac concursul cât mai cunoscut, distribuind acest articol pe peretele tău de Facebook.
  • La final, lasă-mi un mesaj pe Facebook, pagina site-ului https://www.facebook.com/pages/Celalalt-Eu/349709595157375?ref=hl
    și spune-mi că ai realizat pașii 1 și 2. Eu îți voi răspunde la mesaj pentru a-ți confirma înscrierea în concurs și a-ți comunica numărul cu care vei participa la tragerea la sorți.

concurs coaching

Succes! Abia aștept să ne vedem în stil coaching :)

 

Cu drag,
Mioara

 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someone
Prenume: Adresa ta de email: